Advocatenkantoor Stappers: uw ervaren gids als u juridische bijstand nodig heeft

Advocatenkantoor Stappers: uw ervaren gids als u juridische bijstand nodig heeft
Advocatenkantoor Stappers: uw ervaren gids als u juridische bijstand nodig heeft

Hebt u een conflict met uw werknemer of, omgekeerd, werkgever? Wordt u gedagvaard voor de Politierechtbank na een ernstige verkeersinbreuk? Of bent u verdachte in een strafrechtelijk onderzoek? In deze en heel veel andere rechtsgebieden staat Advocatenkantoor Stappers u met raad en daad bij. We lichten onze juridische expertise per vakgebied even toe.

Arbeidsrecht

In de relatie tussen werknemer en -gever ontstaan soms grote wrijvingen die juridische bijstand vereisen. Rechtmatigheid van ontslag, hoogte van ontslagvergoedingen, klachten over ongewenste intimiteiten op de werkplek,... Advocatenkantoor Stappers beschikt over de expertise die u in die zaken nodig heeft. Een procedure bij de Arbeidsrechtbank proberen we waar mogelijk te voorkomen.

Handelsrecht

In veel handelsconflicten en zakelijke overeenkomsten is juridische ondersteuning echt noodzakelijk. Van franchisecontracten tot huurovereenkomsten, of een overname van een handelsfonds of aandelen van een vennootschap: voor u het contract ondertekent, schakelt u best onze handelsrecht advocaten in. Wij spreken de taal van de ondernemer.

Incassorecht

Onbetaalde facturen: het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Incassorecht is dan ook een cruciaal onderdeel van het handelsrecht, waarin Advocatenkantoor Stappers zich heeft gespecialiseerd. Ons geautomatiseerd systeem kan grote hoeveelheden facturen van eenzelfde bedrijf verwerken. Uw wanbetalers ontvangen schriftelijke aanmaningen en telefonische oproepen. Als de betaling uitblijft, gaan we - met uw goedkeuring - over tot effectieve incasso via IOS procedure of dagvaarding.

Schaderecht

U ondervindt schade door een aangekocht product dat gebreken vertoont? Heeft u als verhuurder huurschade opgelopen? Of heeft uw aannemer of architect ernstige fouten begaan bij uw bouwproject? Uw advocaat schaderecht adviseert u en pleit voor u voor de Rechtbank, als het zover komt.

Ook bij letselschade, na een verkeers- of arbeidsongeval, medische fout of nalatigheid, komt onze rechtskundige bijstand u goed van pas. Dikwijls is er een geneesheer-specialist nodig om correcte vaststellingen te doen. Advocatenkantoor Stappers werkt al jaren samen met vaste, zeer ervaren en empatische artsen. 

Strafrecht

Wie verdacht is in een strafrechtelijk onderzoek, heeft de hulp nodig van een advocaat strafrecht. Een uit de hand gelopen ruzie met handgemeen, drugsdelicten, vermeende diefstal of verdacht worden van zedenfeiten: deze en andere zaken kunnen leiden tot een strafdossier bij de Correctionele Rechtbank. Schakel een van onze advocaten strafrecht met gespecialiseerde vakkennis en pleitervaring in.

Verkeersrecht

Onze advocaten verkeersrecht staan zowel verkeersovertreders als -slachtoffers bij met deskundig advies. Dikwijls kunt u beroep doen op uw rechtsbijstandverzekering en zijn uw kosten gedekt. En ook als verkeersovertreder hebt u meer rechten dan u wellicht kunt vermoeden. 

Vreemdelingenrecht

Van gezinshereniging tot problemen om uw arbeidskaart of studentenvisum te verkrijgen of te verlengen: als (partner van een) buitenlander in Belgiƫ heeft u vaak gespecialiseerde hulp nodig. Onze advocaten vreemdelingenrecht volgen constant bijkomende opleidingen omdat het vreemdelingenrecht voortdurend verandert.

Heeft u zelf nood aan een advocaat in een van deze vakgebieden?

Contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail