Blog

BLOG

Advocatenkantoor Stappers blijft continu innoveren en hecht veel belang aan transparantie.
​​​​​​​Lees hier de laatste wetsaanpassingen en veranderingen die voor u van belang zijn.

Laatste nieuws

Veelgestelde vragen in de kijker

Contacteer ons

Op zoek naar een advocaat regio Turnhout? Advocatenkantoor Stappers staat u bij met een gespecialiseerd team van advocaten die uw zaak met verve verdedigen. Leer onze gespecialiseerde advocaten kennen in een kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Advocatenkantoor Stappers

Aangenaam. Wij zijn Advocatenkantoor Stappers. Sinds onze opstart in 1999 werken gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Wij gunnen u graag een blik achter de schermen. ​​​​​
​​​​​​​Ons team hoopt u snel van dienst te mogen zijn.

Wat onze cliënten zeggen

Mirlinda Reka

Vandaag contact opgenomen met het kantoor, en ik werd meteen doorverbonden met de Heer Stappers zelf. Super aardige man, hij twijfelde geen seconde om mij informatie te leveren. Ik heb duidelijke en goede informatie gekregen van meneer. Erg professioneel en vooral vriendelijk. Ik kan nu weer verder met een gerust hart dankzij hem! Ik raad het zeer zeker aan!

Lien Van Herck

Het was een zeer fijn en aangenaam contact met advocatenkantoor Stappers. Zeer vriendelijk en warm onthaald, duidelijke uitleg en duidelijke communicatie, vlot bereikbaar. Ik voelde dat ik op de juiste plaats zat met al mijn vragen en dat deze op een professionele manier behandeld werden. Zeker een aanrader!

Julia Banai

Als ervaring met dit bedrijf was top en behulpzaam. Alle informatie was duidelijk naar mijn toe en ook vriendelijk naar mijn. Ik dank u voor alles. Ik ben heel super blij hoe u mijn geholpen heeft dat ik me stukken in orde zijn. Hart stikken bedankt

Advocatenkantoor Stappers

Op zoek naar een advocaat regio Turnhout?
Sinds onze opstart in 1999 werken onze gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Advocatenkantoor Stappers staat u bij met een gespecialiseerd team van advocaten, elk actief in hun specifieke rechtstak.

CONTACTEER ONS

Waarom kiezen voor ons?

Gespecialiseerd team van advocaten

Oze advocaten zijn actief in de gerechtelijk arrondissementen Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Hasselt en Tongeren.

Dossierkennis

Wij verwerven continu kennis over handelsrecht, incassorecht, schaderecht, strafrecht, vreemdelingenrecht,
verkeersrecht en arbeidsrecht.

Transparante ereloonafspraken

Ons kantoor hanteert inzake kosten en ereloon transparante principes. Geen enkele zaak is identiek aan een andere. Onze huidige tarievenlijst is een richtlijn voor de berekening van de kosten en erelonen.

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail