Wanneer een rechtsbijstandsverzekering van pas komtEen ongeluk is snel gebeurd en daarnaast kan een ongeluk ook nog eens voor discussie zorgen. Want wat doe je als de persoon in fout weigert om de kosten te betalen? Een rechtsbijstandsverzekering geeft je extra zekerheid en juridische bijstand bij een conflict voor de rechtbank. 

Je zal het maar voorhebben: je bovenbuur laat een bloempot op je auto vallen of tijdens het wandelen in het bos word je aangevallen door een hond. De buurman en de eigenaar van de hond weigeren om je kosten te vergoeden. Uit het niets heb je er plots een hoop kopzorgen bij. Wat doe je? 

Minder zorgen en meer zekerheid met rechtsbijstand 

Op dat moment komt een rechtsbijstandsverzekering van pas. De rechtsbijstandsverzekeraar zal je belangen verdedigen en geeft je verder ook juridische bijstand. Dat spaart je al een hoop kopzorgen uit. Verder kan een rechtsbijstandsverzekering ook tussenkomen in de kosten van verschillende gerechtelijke procedures. Op die manier heb je toch extra zekerheid bovenop een gewone verzekering. 

Juridisch advies op maat krijg je bij Advocatenkantoor Stappers 

Advocatenkantoor Stappers is gespecialiseerd in verscheidene rechtsgebieden zoals verkeersrechtschaderechtstrafrechtincassorecht en handelsrecht

Bekijk hier onze diensten

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail