Strafrecht: bijstand als verdachte in een strafrechtelijk onderzoek


Als verdachte in een strafrechtelijk onderzoek wil je natuurlijk de beste juridische bijstand hebben om je rechten te beschermen en te verdedigen. Het is belangrijk om te weten dat je als verdachte recht hebt op bijstand van een advocaat tijdens het verhoor door de politie. Een advocaat kan je tijdens het verhoor bijstaan en ervoor zorgen dat je rechten gerespecteerd worden.

Als je gedagvaard bent om voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank te verschijnen, dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Een dagvaarding kan verschillende gevolgen hebben, zoals een geldboete, vrijheidsberoving of een strafblad. Een advocaat van Advocatenkantoor Stappers kan je bijstaan tijdens het hele proces en zal ervoor zorgen dat je rechten worden gerespecteerd.

Onze advocaten hebben gespecialiseerde vakkennis en ervaring in het strafrecht. Zij kunnen je adviseren over je rechten en plichten als verdachte en helpen bij het verzamelen van bewijs om je zaak te verdedigen. Bij Advocatenkantoor Stappers geloven we dat een goede relatie tussen de advocaat en de cliënt belangrijk is. Daarom zullen wij tijdens het hele proces open en transparant communiceren met onze cliënten.

Het is van groot belang dat je je bewust bent van je rechten als verdachte. Zo heb je het recht om te zwijgen en hoef je geen verklaring af te leggen tegenover de politie als dit in je nadeel kan werken. Ook heb je het recht om je eigen advocaat te kiezen en om voorafgaand aan het verhoor met hem of haar te overleggen.

Als je verdacht wordt van een strafbaar feit kan dat tot grote gevolgen leiden. Het is daarom belangrijk om de beste bijstand te hebben van een ervaren advocaat. Onze advocaten staan tot je beschikking en zullen er alles aan doen om je zaak te verdedigen.

Heb je vragen over strafrecht of ben je verdachte in een strafrechtelijk onderzoek? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Stappers. Wij zijn actief in de arrondissementen Antwerpen en Turnhout en kunnen je bijstaan tijdens het hele proces. Contact opnemen kan via onze website of via ons telefoonnummer +32 (0) 14 70 44 70.

Strafrecht | Advocatenkantoor Stappers

Strafrecht | Advocatenkantoor Stappers

Heeft u een strafrecht advocaat nodig? Advocatenkantoor Stappers in Turnhout staat u bij in heel België.

ONTDEK MEER

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail