Dagvaarding ontvangen van de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank? Advocatenkantoor Stappers staat voor u klaar


Als u een dagvaarding hebt ontvangen van de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank, kan dat heel beangstigend zijn. Of u nu slachtoffer, verdachte of getuige bent, u heeft recht op verdediging. Het is daarom belangrijk dat u onmiddellijk contact opneemt met een advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Advocatenkantoor Stappers is zo'n advocatenkantoor. Ons team van gespecialiseerde advocaten staat voor u klaar om u bij te staan in deze moeilijke tijd. Wij hebben jarenlange ervaring in het verdedigen van cliënten in dagvaardingzaken en zorgen ervoor dat uw rechten worden beschermd en uw zaak op de beste manier wordt behandeld.

Wat is een dagvaarding?

Een dagvaarding is een officiële oproep om voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank te verschijnen. De dagvaarding bevat informatie over de beschuldigingen en de datum waarop u voor de rechter moet verschijnen. De inhoud van de dagvaarding kan variëren afhankelijk van de zaak waarbij u betrokken bent. Het is belangrijk dat u de dagvaarding zorgvuldig doorneemt en eventuele vragen onmiddellijk aan uw advocaat stelt.

Waarom heeft u een advocaat nodig?

Een dagvaarding kan ernstige gevolgen hebben, zoals zware boetes of zelfs gevangenisstraf. Als u geen advocaat heeft, kan het moeilijk zijn om te weten welke stappen u moet nemen om uw rechten te beschermen en uw zaak op de beste manier te behandelen. Een advocaat gespecialiseerd in strafrecht kan u helpen de juridische taal te begrijpen, bewijsmateriaal te verzamelen en het beste verweer op te stellen voor uw zaak.

Waarom kiezen voor Advocatenkantoor Stappers?

Advocatenkantoor Stappers is een ervaren advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht. Wij zijn gevestigd in de regio Antwerpen en Turnhout, en bieden onze diensten aan in heel België. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring in het vertegenwoordigen van cliënten in dagvaardingzaken voor de Politierechtbank en Correctionele Rechtbank. Wij zorgen ervoor dat uw rechten worden beschermd en u de beste verdediging krijgt.

Neem contact op met Advocatenkantoor Stappers

Als u een dagvaarding hebt ontvangen van de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank, aarzel dan niet om contact op te nemen met Advocatenkantoor Stappers. Wij bieden gratis consulten aan zodat u uw zaak met ons kunt bespreken en wij kunnen bepalen hoe we u het beste kunnen bijstaan. U kunt ons bereiken op +32 (0) 14 70 44 70 of via e-mail op info@advocatenkantoorstappers.be.

We begrijpen dat het ontvangen van een dagvaarding een stressvolle en verwarrende tijd kan veroorzaken, maar u hoeft er niet alleen doorheen te gaan. Advocatenkantoor Stappers staat voor u klaar om u te helpen bij het beschermen van uw rechten en het krijgen van de best mogelijke verdediging.

 

Verkeersrecht | Advocatenkantoor Stappers

Heeft u een advocaat verkeersrecht of strafrecht nodig? Advocatenkantoor Stappers in Turnhout staat u bij in heel België.

ONTDEK MEER

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail