Diensten

Diensten

Ontdek hier de rechtsgebieden waarin onze gespecialiseerde advocaten actief zijn.

Advocaat handelsrecht

Advocatenkantoor Stappers uit Turnhout staat u bij met gespecialiseerde advocaten handelsrecht. Daarbij kan de handelsrecht advocaat o.a. bewarende maatregelen nemen tegen zich onvermogend makende wanbetalers. Alle handelsrecht advocaten van Advocatenkantoor Stappers spreken de taal van de ondernemer.

ONTDEK MEER

Advocaat incassorecht

Heeft u een advocaat incassorecht nodig die u bijstaat in het volledige incassotraject?
​​​​​​​Bij Advocatenkantoor Stappers beoordelen we kosteloos de solvabiliteit van uw wanbetaler.

Advocaat schaderecht

Advocatenkantoor Stappers is actief in heel België voor zowel slachtoffers als veroorzakers van schade. Voor een strafrechtelijk dossier beschikt Advocatenkantoor Stappers over gespecialiseerde advocaten strafrecht.

ONTDEK MEER

Advocaat strafrecht

Bent u verdachte in een strafrechtelijk onderzoek? Is er om uw uitlevering gevraagd door het Belgisch Openbaar Ministerie? Bent u gedagvaard voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank? Advocatenkantoor Stappers is altijd bereikbaar als advocaat strafrecht.

Advocaat vreemdelingenrecht

Advocatenkantoor Stappers geeft juridisch advies en staat u bij in heel België behalve voor het asielrecht. Elke vreemdelingenrecht advocaat van Advocatenkantoor Stappers kent uw dossier door en door. Daarom is uw advocaat ook uw pleitadvocaat tijdens een gang naar de rechtbank.

ONTDEK MEER

Advocaat verkeersrecht

Bent u gedagvaard voor de Politierechtbank als slachtoffer of (vermeende) dader van een verkeersinbreuk? De gespecialiseerde advocaten verkeersrecht van Advocatenkantoor Stappers kunnen u in beide gevallen bijstaan.

Advocaat arbeidsrecht

De advocaten arbeidsrecht van Advocatenkantoor Stappers werken zowel voor werkgevers als voor werknemers. Waar mogelijk probeert uw advocaat een procedure bij de Arbeidsrechtbank te voorkomen.

ONTDEK MEER

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail