FAQ

FAQ

Hier vindt u een antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?

Contacteer Ons

u vindt ons op youtube

Maak kennis met Advocatenkantoor Stappers

Aangenaam. Wij zijn Advocatenkantoor Stappers. Sinds onze opstart in 1999 werken gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Via deze weg gunnen wij u graag een blik achter de schermen. 

Wat onze cliënten zeggen

Mirlinda Reka

Vandaag contact opgenomen met het kantoor, en ik werd meteen doorverbonden met de Heer Stappers zelf. Super aardige man, hij twijfelde geen seconde om mij informatie te leveren. Ik heb duidelijke en goede informatie gekregen van meneer. Erg professioneel en vooral vriendelijk. Ik kan nu weer verder met een gerust hart dankzij hem! Ik raad het zeer zeker aan!

Lien Van Herck

Het was een zeer fijn en aangenaam contact met advocatenkantoor Stappers. Zeer vriendelijk en warm onthaald, duidelijke uitleg en duidelijke communicatie, vlot bereikbaar. Ik voelde dat ik op de juiste plaats zat met al mijn vragen en dat deze op een professionele manier behandeld werden. Zeker een aanrader!

Julia Banai

Als ervaring met dit bedrijf was top en behulpzaam. Alle informatie was duidelijk naar mijn toe en ook vriendelijk naar mijn. Ik dank u voor alles. Ik ben heel super blij hoe u mijn geholpen heeft dat ik me stukken in orde zijn. Hart stikken bedankt

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail