Realisaties

REALISATIES

Advocatenkantoor Stappers is trots op de positieve samenwerkingen met onze cliënten. 
Deze zetten wij graag extra in de kijker.

Wat onze cliënten zeggen

Mirlinda Reka

Vandaag contact opgenomen met het kantoor, en ik werd meteen doorverbonden met de Heer Stappers zelf. Super aardige man, hij twijfelde geen seconde om mij informatie te leveren. Ik heb duidelijke en goede informatie gekregen van meneer. Erg professioneel en vooral vriendelijk. Ik kan nu weer verder met een gerust hart dankzij hem! Ik raad het zeer zeker aan!

Lien Van Herck

Het was een zeer fijn en aangenaam contact met advocatenkantoor Stappers. Zeer vriendelijk en warm onthaald, duidelijke uitleg en duidelijke communicatie, vlot bereikbaar. Ik voelde dat ik op de juiste plaats zat met al mijn vragen en dat deze op een professionele manier behandeld werden. Zeker een aanrader!

Julia Banai

Als ervaring met dit bedrijf was top en behulpzaam. Alle informatie was duidelijk naar mijn toe en ook vriendelijk naar mijn. Ik dank u voor alles. Ik ben heel super blij hoe u mijn geholpen heeft dat ik me stukken in orde zijn. Hart stikken bedankt

Stefaan Marien

In my dealings with Tom Stappers I have always had an excellent and professional experience. Every time I have specific issues to address with Tom I walk away confident and assured that I am in the know.

D Walters

Een hartelijk ontvangst, Dhr. Stappers neemt de tijd voor zijn cliënt, dit is heel fijn :) Eerlijk en direct, geeft meteen duidelijk aan aan hoe de zaken ervoor staan. Zeer goede ervaring gehad, mocht ik Dhr Stappers in de toekomst nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Rif Live

Zeer aangeraden je krijgt je hulp op maat een luisterende oor en je wordt echt goed geholpen perfect gewoon zeker doen niet twijfelen, grtjs

Bert Jans

Een professioneel toegankelijk kantoor dat de diverse takken van de wetgeving beheerst. Straalt een warme sfeer uit.

Naim Karimi

Zeer vriendelijk en warm onthaald, duidelijk uitleg en duidelijk communicatie. Alle mijn vragen zijn op een professionele manier behandeld. Zeker een aanrader!!!

Frank Hitman

De overige reviews liegen niet, ik heb een hele fijne ervaringen met dit advocaten kantoor. Zeer vriendelijk en menselijk advies van iemand met verstand van zaken!

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail