Advocatenkantoor Stappers | Uw Advocaat In Turnhout

ADVOCATENKANTOOR STAPPERS

Uw advocaat in Turnhout

Zoekt u een advocaat in de ruime regio Turnhout? Advocatenkantoor Stappers staat u bij met gespecialiseerde advocaten in meerdere rechtstakken.

BOEK ONLINE UW AFSPRAAKcontacteer ons

uw gespecialiseerde advocaat bij iedere zaak

Advocatenkantoor Stappers staat voor u klaar

Onze advocaten zijn empatisch en spreken 'mensentaal' wat u kan ervaren tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Ons team van specialisten is zeer bereikbaar en staat garant voor een snelle service.

advocatenkantoor stappers

Onze vakgebieden

Schaderecht

Advocaat schaderecht nodig? Advocatenkantoor Stappers is actief in heel België voor zowel slachtoffers als veroorzakers van schade.

Verkeersrecht

Bent u gedagvaard voor de Politierechtbank als slachtoffer of (vermeende) dader van een verkeersinbreuk? Onze advocaten staan u in beide gevallen bij.

Vreemdelingenrecht

Advocaat vreemdelingenrecht nodig?
Advocatenkantoor Stappers geeft juridisch advies en staat u bij in heel België behalve voor het asielrecht. 

over ons

Gespecialiseerde advocaten

De gespecialiseerde advocaat die uw zaak behartigt is, indien nodig, ook uw pleitadvocaat. Het team van advocaten wordt geleid door advocaat Tom Stappers. Sinds de start van Advocatenkantoor Stappers in 1999 werken gespecialiseerde top advocaten onder één dak.

Rechtsgebieden

In de volgende rechtsgebieden is Advocatenkantoor Stappers gespecialiseerd:

Staat het benodigde rechtsgebied niet in het overzicht, dan verwijzen we u naar gespecialiseerde collega-advocaten.

op zoek naar een advocaat regio turnhout?

Over ons

Advocatenkantoor Stappers staat u bij.

Specialisten

Gespecialiseerde advocaten

Sinds de start van Advocatenkantoor Stappers in 1999 werken gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Het team van advocaten wordt geleid door advocaat Tom Stappers. 

Kennismaking

Kennismaking advocaat Turnhout

De cliënten van Advocatenkantoor Stappers voelen zich snel op hun gemak. Wanneer u belt zal het secretariaat u doorverbinden met advocaat Tom Stappers zelf.

Arrondissementen

Afdelingen

In de arondissementen Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Hasselt en Tongeren staan wij voor u klaar.

Wat onze cliënten zeggen

Mirlinda Reka

Vandaag contact opgenomen met het kantoor, en ik werd meteen doorverbonden met de Heer Stappers zelf. Super aardige man, hij twijfelde geen seconde om mij informatie te leveren. Ik heb duidelijke en goede informatie gekregen van meneer. Erg professioneel en vooral vriendelijk. Ik kan nu weer verder met een gerust hart dankzij hem! Ik raad het zeer zeker aan!

Lien Van Herck

Het was een zeer fijn en aangenaam contact met advocatenkantoor Stappers. Zeer vriendelijk en warm onthaald, duidelijke uitleg en duidelijke communicatie, vlot bereikbaar. Ik voelde dat ik op de juiste plaats zat met al mijn vragen en dat deze op een professionele manier behandeld werden. Zeker een aanrader!

Julia Banai

Als ervaring met dit bedrijf was top en behulpzaam. Alle informatie was duidelijk naar mijn toe en ook vriendelijk naar mijn. Ik dank u voor alles. Ik ben heel super blij hoe u mijn geholpen heeft dat ik me stukken in orde zijn. Hart stikken bedankt

In de kijker

Ontvang als eerste ons ​​​​​​​laatste nieuws per mail